Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση για τη δράση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων






Τον Οκτώβριο έγιναν οι εκλογές και δημιουργήθηκαν τα δύο καινούργια συμβούλια των γονέων και κηδεμόνων.

·        Από τις πρώτες πρωτοβουλίες του συλλόγου ήταν η διοργάνωση και η ανασυγκρότηση των απογευματινών μαθημάτων ώστε να συνεχιστούν και να εμπλουτιστούν, δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά να έχουν ουσιαστικές δραστηριότητες σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές.

·        Ο σύλλογος ύστερα από υπόδειξη και σε συνεννόηση με την διεύθυνση του σχολείου, ανέλαβε το οικονομικό κόστος του προγεύματος 10 μαθητών του σχολείου. Σ’ αυτή μας την προσπάθεια βρήκαμε έναν ουσιαστικό συμπαραστάτη τον κύριο Στέλιο που έχει το κυλικείο, αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα της κατάστασης μας έδωσε μία καλή οικονομική προσφορά, συμβάλλοντας και αυτός  στην προσπάθεια αυτή.

·        Ο σύλλογος συνεχίζει να πληρώνει τις δύο τροχονόμους του σχολείου για να βρίσκονται στον χώρο από τις 12.30 εώς και τις 14.00 όταν αυτό απαιτείται.

·        Καταγράφηκαν και φωτογραφήθηκαν όλα τα κτηριακά προβλήματα ώστε να συνεχιστεί η πίεση προς τους ιθύνοντες για την αποκατάστασή τους, αλλά ταυτόχρονα στα μέτρα των δικών μας δυνάμεων βάφτηκαν τα κάγκελα της εισόδου και φτιάξαμε ένα  μικρό φράκτη(ύστερα από αίτημα της διεύθυνσης) στον κήπο με χρήματα του συλλόγου και εθελοντική εργασία μελών του. Τοποθετήθηκαν στις  σκάλες του σχολείου από μέλη του συλλόγου και γονείς αντιολισθητικοί διάδρομοι που μας παραδόθηκαν από τους προηγούμενους συλλόγους.

·        Πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα προετοιμάσαμε τη Χριστουγεννιάτικη  απογευματινή γιορτή του σχολείου μας, με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά και το παζάρι του συλλόγου για την ενίσχυσή του. Στο πλαίσιο αυτό καταφέραμε να πάρουμε μία χορηγία 500€ σε είδος (σοκολάτα Άγιος Βασίλης ΙΟΝ) από την εταιρεία Τακάκης που μοιράστηκε σε όλα τα παιδία ως Χριστουγεννιάτικο δώρο.

·        Συνεχίζουμε με πολλή όρεξη για δουλεία φαντασία, και δημιουργικότητα. Σας θέλουμε όλους κοντά μας ώστε μαζί να κάνουμε το σχολείο μας καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.