Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Μέρα γιορτής και χαράς για το σχολείο μας



  Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 ήταν μέρα γιορτής για τα παιδιά του σχολείου μας. Ο Αϊ Βασίλης μας επισκέφθηκε από το πρωί εκείνης της ημέρας, έτσι ώστε να μην χάσει κανένα παιδί το δώρο του, και μοίρασε στα 360 παιδιά του σχολείου μας, σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ Αϊ Βασίλη οι οποίες ήταν χορηγία της εταιρείας εμπορίας τροφίμων "Ευάγγελος και Μιχαήλ Τακάκης ΟΕ". Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και ευχαρίστησαν τον Αι Βασίλη!

  Το απόγευμα 6.30μ.μ, πραγματοποιήθηκε απο τον σύλλογο μας η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο χώρο του σχολείου μας με πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους. Διασκεδάσαμε, κεραστίκαμε, κάναμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας, ο Αϊ Βασίλης μοίρασε και άλλα μικρά δώρα, η ανιματέρ"Πασχαλίτσα" έπαιξε και έφτιαξε μπαλόνια στα παιδιά, μάθαμε για την τέχνη του αργαλειού απο την κυρία Μάγδα, ζυμώσαμε παραδοσιακά μακαρώνια με την κυρία Ασπασία από το εργαστήρι "Μαγγίρι", τραγουδίσαμε και διαγωνιστήκαμε σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παίξαμε το παιχνίδι "μάντεψε πόσες" , και τελευταίο είχαμε τον διαγωνισμό τουρτοφαγίας!Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς! Τα παιδιά μοιράστηκαν σε ομάδες και έπρεπε να φάνε από ένα κομμάτι τούρτα χωρίς κουτάλι!!Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουμε!Γελάσαμε πολύ!Περάσαμε μοναδικά!

  Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με εθελοντική εργασία των μελών του συλλόγου και γονέων των παιδιών. Όλα τα κεράσματα και τα δώρα των παιδιών ήταν χορηγίες επαγγελματιών συμπολιτών μας: ζαχαροπλαστείο "Ελίτ", ζαχαροπλαστείο Εκλαίρ, "Ο φούρνος της Πηνελόπης", "Κρητικές Αναμνήσεις", φούρνος Πλουμής, φούρνος "Υιοι Ν. Βενέρη ΑΕΒΕ",φούρνος "Βασιλάκης", καραμέλες και ξηροί καρποί από τον Κο Βοσκάκη Γιώργο, βιβλιοπωλείο "Σμιρλή", "4 Εποχές", "Νανού" τους οποίους ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστούμε επίσης το εργαστήρι "Μαγγίρι", την ανιματέρ "Πασχαλίτσα", το ραδιοφωνικό σταθμό "Κiss FM" καθώς και την Διεύθυνση του σχολείου μας με την οποία έχουμε μια άψογη συνεργασία.

  Ευχόμαστε σε όλους χαρούμενα Χριστούγεννα και καλές γιορτές!

 
Το παζάρι μας
Οι κατασκευές μας


Οι κατασκευές μας

Οι κατασκευές μας
Χειροποιήτα στεφάνια



Το σχολείο μας




Διαγωνισμός τουρτοφαγίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: